Foto: Subotica.com

Zvezde „granda“ povređene u udesu

Dinča i Sloba Vasić: Za dlaku smo izbegli smrt!

Dvojica pevača lakše su povređena kad je ispred njihovog „audija“, iz zaustavne trake i bez uključivanja migavca, izleteo kombi

Crna Hronika
> 00:00h

SUBOTICA - Tragedija izbegnuta zahvaljujući pribranosti vozača „audija“. Zvezde „Granda“ Slobodan Vasić (22) i Milan Dinčić Dinča (27) povređeni su juče u 14 sati u udesu koji se dogodio na auto-putu Novi Sad - Subotica kod Bačke Topole! Dinčić i Vasić, zajedno s još dve povređene osobe, prevezeni su u subotičku Opštu bolnicu, gde su im lekari, srećom, konstatovali samo lakše povrede. Krenuli u Beč Istraga, koja će utvrditi sve okolnosti nesreće, još nije okončana, ali Kurir saznaje da su dvojica mladih pevača, zajedno s još dve osobe, bili u „audiju A6“ i da su putovali u pravcu Subotice. - Krenuli smo na turneju u Beč, kad sam nedaleko od Bačke Topole u retrovizoru primetio automobil koji juri ka nama. Prešao sam u sporiju traku, a onda se ispred nas pojavilo nešto što je ličilo na kombi ili manji kamion koji je na prikolici prevozio automobil! Naglo, bez apsolutno ikakve najave, taj kombi se prestrojio iz zaustavne trake pravo ispred nas - ispričao je za Kurir M. V. (34), vozač „audija“. Naš sagovornik dodaje da, uprkos svim naporima i izuzetnoj pribranosti, nije mogao da izbegne sudar. Povrede nisu teške - Nisam mogao da skrenem u susednu traku da ne bih udario u automobil koji je bio u ravni s mojim, te smo se u sledećem trenutku zakucali u zadnji deo teretnjaka! Od siline udara kombi je počeo da se okreće, a automobil s njegove prikolice završio je na našoj haubi i potpuno je smrskao! Čim se naš auto zaustavio, počeo sam da gledam da li su Dinča, Sloba i klavijaturista, koji je takođe putovao za Beč, dobro - ispričao je M. V. Uskoro je na mesto nesreće stigla Hitna pomoć. Dinčić, Vasić, M. V. i vozač kombija A. J. (38) odmah su prevezeni u subotičku Opštu bolnicu, gde im je ukazana pomoć. - Svi su u stabilnom stanju i njihove povrede nisu teške. Ipak, neophodno je da prođu sve preglede kako bismo postavili tačnu dijagnozu. Uglavnom je reč o hematomima na telu, a Vasić ima i povredu vrata - rečeno je Kuriru u ovoj ustanovi.

Tragovi krvi na majici vozača „audija“

Darko Lazić i Ana Sević posetili kolege u bolnici

Zamalo nastradali ... Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča

Kako je moglo, odlično smo prošli! Kako je moglo da bude, odlično smo prošli! Udarili smo u vozilo koje je bez ikakve najave ušlo u traku kojom smo se kretali. Sve je okej, samo kad nam se ništa nije dogodilo, a moglo je! Sedeo sam na zadnjem sedištu i jako sam udario nos. Boli me, ali mislim da ga nisam slomio - izjavio je juče Dinčić za jedan beogradski magazin.