Foto: Youtube.com

Smartfon

NOVI ADUT GUGLA: Superpovoljan telefon motorola moto x?!

Gugl do kraja godine na tržište izbacuje novi telefon Motorola moto x, koji će po rečima predstavnika kompanije biti superpovoljan

Tech
> 18:06h

Guglov novi adut, smartfon "moto x" znaće šta želite i pre nego što od njega to zatražite, ali će, ako je verovati najavama, koštati znatno manje i biti superpovoljan za razliku od konkurentnih modela kao što je ajfon.

Telefon, koji će biti u celosti proizvođen u SAD pod okriljem kompanije Motorola, trebalo bi da se na tržište pojavi krajem godine. Njegova glavna snaga biće unapređeni senzori koji će "upijati" ponašanje korisnika i kasnije reagovati u skladu sa tim informacijama, otkrio je Denis Vudsajd, predstavnik Motorole na nedavnoj konferenciji održanoj u SAD. Bez otkrivanja drugih detalja, Vudsajd je najavio da će "moto x" iz korena promeniti odnos između korisnika i telefona, prenosi Dejli Telegraf. Vudsajd je dodao da je "moto x" smartfon koji je, za razliku od svojih konkurenata, mnogo svesniji sveta koji ga okružuje i svega što se u okruženju dešava. "On dozvoljava da sa njim komuniciramo više nego što sada možemo sa aktuelnim uređajima. Osim toga, "moto x" dlično predviša potrebe korsnika", izjavio je Vudsajd.