ŽARKO BLIZANAC NA ČEKANJU: Umesto para dobio emisiju!

Ako to uradim, neće biti para. Ali, spremam nešto super veliko i zanimljivo. Vodiću jednu emisiju na B92 i već sada mogu da kažem da će biti sjajana. Ne smem još da otkrivam detalje, rekao je Žarko.

Stars
> 20:42h

Žarko Stojanović, pobednik poslednjeg serijala "VIP Velikog brata", novac od nagrade neće dobiti još dva meseca, a ni priliku da učestvuje u drugim rijaliti programima. Međutim, dobio je jedinstvenu ponudu da se oproba kao voditelj na TV B92.

Kako Žarko kaže, ugovorom s "Emoušnom" je vezan još šest meseci. Zbog toga učešće u drugim rijalitijima ne dolazi u obzir.

"Ako to uradim, neće biti para. Ali, spremam nešto super veliko i zanimljivo. Vodiću jednu emisiju na B92 i već sada mogu da kažem da će biti sjajana. Ne smem još da otkrivam detalje", rekao je Žarko.

On je sa bratom Željkom otputovao u Pariz kod roditelja, navodno kako bi se dogovorio oko novog angažmana. Međutim, razlog za put je potpuno druge prirode.

"Otišli smo u Francusku da vidimo roditelje, pošto zbog posla oni ne mogu u Srbiju. Pa, rekao sam da ćemo to da uradimo. Inače, i ne planiram da se u skorije vreme pojavljujem u nekom novom rialitiju, kvizu ili nečemu sličnom", rekao je pobednik Velikog brata.

Pored toga, boravak u Francuskoj će iskoristiti i da bi završio projekat na biljnoj genetici koji je započeo na fakultetu i kako bi pokrio troškove za iznajmljivanje laboratorije, koju ima sa još dvoje kolega. Željko, koji je takođe s njim u Francuskoj, otišao je da malo promeni sredinu, pošto je u Srbiji overio sve splavove i noćne klubove.

"U septembru planiram da kupim stan od 80 kvadrata u centru Beograda. Pozvaću ceo grad na useljenje! Nikad se više neću vratiti u Francusku. Željko će da iznajmi stan sa nekim prijateljima u Zemunu jer mu je to idealno zbog izlazaka koji su mu postali jedini hobi otkako smo završili sa učešćem u Velikom bratu", kaže Žarko.