Novi rat

ZBOG IZJAVA O DUGOVIMA: Zvezda tuži Vujoševića

Vujošević godinama unazad laže i manipulacijama pokušava da obmane javnost kako bi naštetio ugledu Crvene zvezde. Sada to više ne može da se toleriše, kaže izvor iz kluba sa Malog Kalemegdana

Košarka
> 22:22h

Košarkaški klub Crvena zvezda podneće krivičnu prijavu protiv Duška Vujoševića zbog laži i obmana koje je izneo na konferenciji za medije 4. juna..

"Vujošević godinama unazad laže i manipulacijama pokušava da obmane javnost kako bi naštetio ugledu Crvene zvezde. Sada to više ne može da se toleriše, pošto je pred finale plej-ofa izneo neistine o navodnim krininalnim radnjama kojima je Zvezda smanjila svoja dugovanja. Tako je uvredio i klub i armiju navijača Crvene zvezde zbog čega će te tvrdnje morati da dokaže na sudu", rekao je za Informer izvor iz kluba s Malog Kalemegdana.

Na spornoj konferenciji Vujošević je govorio o dugovanjima Partizana za porez, rekavši da "oni sigurno neće menjati ime i svoditi dugove na 2,5 odsto", i dodao:

"Najmanje prava da preispituju te finansijske situacije imaju oni koji su napravili kriminal i mahinaciju menjajući ime kluba ne zbog imena kluba već zbog svođenja dugova prema potraživačima na 2,5 odsto ukupnog duga. Neka svako gleda svoja posla."