Foto: You Tube

Ava se danas obraća čoveku koga voli i njegovoj porodici!

Sutra ću se javno obratiti čoveku kojeg volim, i javno ću razrešiti misterije koje su među nama, još bi samo kazala, da ću se obratiti i njegovoj porodici, napisala je

Stars
> 19:16h

Bivša učesnica Velikog brata, Ava Karabatić se "sakrila" od javnog života, od kako se prašina oko završetka rijalitija slegla. Verujemo da se lepa splićanka posvetila učenju, jer je i sama najavila da je čekaju ispiti kada izađe iz Kuće VB.

Na svom Fejsbuk profilu starleta je juče otkrila da sprema jedan novi projekat, kao i koju je lokaciju našla gde će otvoriti svoj kozmetički salon. Takođe je najavila da će napisati I svoju biografiju, kao I ko je osoba koja je u potpunosti osvojila njeno srce, tj osobu koju i dalje voli. Najzanimljivije od svega je što starleta sprema i svoj prvi singl, za koji je rekla da će ti biti "bum". Ava je sve to objavila i na Jutjubu.

"Sutra ću se javno obratiti čoveku kojeg volim, i javno ću razrešiti misterije koje su među nama, još bi samo kazala, da ću se obratiti i njegovoj porodici", napisala je.

"Nije bol za lude, bol je dar za ljude,od ljubavi preživi preboli,oprosti,voli,moli nadaj se i iznad svega veruj Ž.", Karabatićeva je podelila svoje stihove, a ako nam je suditi po slovu "ž" koje se nalazi na kraju citata, onda bi mogli da kažemo da je u pitanju Željko, ili možda i nije?

http://www.youtube.com/watch?v=2xmkeSTdEac