Slobodan ili ne

BOMBA NA POMOLU: Partizan zvao Rajkovića, Delibašić bi se vratio

Predsednik crno-belih zvao srpskog reprezentativca da pojača odbrambeni bedem srpskog šampiona u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Fudbal
> 04:30h

BEOGRAD - Predsednik Partizana Dragan Đurić zvao je Slobodana Rajkovića da u ovom prelaznom roku pojača crno-bele. Srpski internacionalac nije u planovima Hamburgera za narednu sezonu, a dobro bi došao u defanzivi srpskog šampiona u nastojanju da se plasira u Ligu šampiona.

"Zvao sam Bobana Rajkovića i kad bi prihvatio da dođe u Partizan zaista bi predstavljao ekstra pojačanje sa kojim bismo verujem uspeli da uđemo u Ligu šampiona. Boban je odličan fudbaler, kulturan momak i objasnio mi je da mu je trenutni prioritet pronalaženje inostranog kluba. Zahvalio se ljubazno na pozivu i prihvatio da ponovo porazgovaramo ako ne pronađe adekvatan klub u Nemačkoj", rekao je Đurić za Sportski žurnal.

Već dugo se u javnosti spekuliše i o mogućem povratku Andrije Delibašića u Humsku. Crnogorski napadač se ponovo oglasio i rekao da nema ništa protiv da se vrati među crno-bele, ali da do sada nije dobio poziv.

"Svake godine se spominje moj povratak u Partizan. Kada sam odlazio pre deset godina, rekao sam da mi je želja da se jednog dana vratim u Humsku, u Partizan, klub koji najviše volim. Ali, niko me nikad, pa ni sada, nije pozvao i pitao me bilo šta o tome. Upravo zbog toga sam morao da demantujem svoj povratak u Beograd. Naravno da bih voleo da se jednog dana vratim. Ukoliko me pozovu iz Humske, biću otvoren za razgovor", poručio je Delibašić kome ugovor sa Rajo Valjekanom ističe 30. juna.