20 flašica lepka potrošeno za lepše guze misica

Da bi američke lepotice izgledale savršeno potrošeno je čak 13 kilometara veštačke kose, a neverovatnih 1.000 pari trepavica zaslužno je za njihov zanosni pogled

Pop kultura
> 03:24h

Na izboru za mis Amerike koji je održan prošlog vikenda potrošene su neverovatne količine sredstava za ulepšavanje koje navode na razmišljanje da o pobednici odlučuje lepak, veštačka kosa i sprejevi, a najmanje lepota.

Takmičenje je održano u hotelu "Planet Hollywood" u Las Vegasu, a pobedu je odnela Erin Bredi, međutim mnogo interesantnije od toga su brojke o potrošenim sredstvima za ulepšavanje.

Da bi američke lepotice izgledale savršeno potrošeno je čak 13 kilometara veštačke kose, a neverovatnih 1.000 pari trepavica zaslužno je za njihov zanosni pogled.

Pored toga potrošeno je 120 sjajeva za usne, i 150 sprejeva za bojenje kože u tamniju nijansu. Takmičarke su se u toku noći prošetale 200 večernjih haljina i 240 kupaćih kostima. Međutim najčudniji podatak je da je tokom izbora za mis iskorišćeno i 20 flašica lepka za zadnjicu.

Organizatori takmičenja otkrili su da se lepkomkupaći kostim fiksira za zadnjicu takmičarke, pa se tokom koračanja na pisti ne otkriva više nego što bi trebalo.