Foto: Youtube.com

Oflajn

GENIJALNO: Čaša koja vas drži podalje od telefona!

Genijalno prost koncept čini čaša sa velikom useklinom na dnu – što znači da će stajati uspravno jedino ukoliko je pridržava mobilni telefon

Tech
> 00:00h

Oflajn čaša, koju je dizajnirala marketinška agencija iz Brazila, trebalo bi da stane na put gostima kafića koji u društvu ne skidaju pogled sa svojih mobilnih telefona.

Genijalno prost koncept čini čaša sa velikom useklinom na dnu – što znači da će stajati uspravno jedino ukoliko je pridržava mobilni telefon. Čašu je dizajnirala marketinška agencija "Fischer & Friends", a predstavljena je u Salve Jorge baru u Sao Paolou. Velike nade polažu se u ovu ideju i šansu da će sada sve veći broj ljudi početi da međusobno komunicira u barovima umesto da to čine putem socijalnih mreža. "Naš kafić svakodnevno spaja prijatelje, a kako smo navikli da kažemo – u srećnoj sredini oko dobre hrane i pića", izjavio je vlasnik ovog bara, Flavius Cinira. "Oflajn čaša otelotvoruje našu ideju. U pitanju je poziv ljudima da dođu u naš bar, nakon svakodnevne borbe, i da malo ćaskaju sa prijateljima u stvarnom svetu, barem na nekoliko časova", dodao je suvlasnik bara, Vanderlej Romano.

http://www.youtube.com/watch?v=_OMHior_Y3M