Foto: Youtube.com

Ja imam talenat

RAZBIO ŽIRI: Matriks plesom ostavlja bez daha!

Kada je Keniči Ebina u utorak ispred žirija emisije Amerika ima talent najavio da će izvesti robotsko-matriksovski ples, baš niko nije mogao da zamisli šta sledi

Ludi svet
> 19:36h

Kada je Keniči Ebina u utorak ispred žirija emisije "Amerika ima talent" najavio da će izvesti "robotsko-matriksovski" ples, baš niko nije mogao da zamisli šta sledi.

On je odplesao toliko spektakularno da se sada hiljade ljudi takmiče u pohvalama. Naime, to što je mladi Japanac izveo zahteva čudesnu fizičku pripremljenost i možemo samo da pokušamo zamisliti koliko je teško sve to što je pokazao, pogotovo savršeno "ustajanje iz mrtvih" (1:57 u videu).

- "Vrhunski", "Bukvalno ne mogu da shvatim kako je ovo moguće", "Ovaj se poigrao s mojim poznavanjem fizike", "Znamo ko je ovosezonski pobednik", "Učinio je moj život boljim", "Upravo sam uništio F5 na tastaturi" - ovo su neki od komentara na Jutjub snimku.

Naravno, Ebina je jednoglasno pušten u sledeći krug, a svako želi da veruje da će sledeći put još više oduševiti žiri i publiku, mada se to čini nemogućim.

http://www.youtube.com/watch?v=Ok80m4PrjSI#!