Scene seksa kakve do sada niste videli

Film za koji je već najavljeno da glumci neće snimati scene seksa jer su suviše realne, već će koristiti profesionalne dublere, čeka se kao najšokantnije ostvarenje do sada i inače kontroverznog reditelja

Pop kultura
> 00:00h

Jedan od najisčekivanijih filmova ove godine „Nymphomaniac Larsa Von Triera dobio je i svoj prvi zvaničan trejler.

Film za koji je već najavljeno da glumci neće snimati scene seksa jer su suviše realne, već će koristiti profesionalne dublere, čeka se kao najšokantnije ostvarenje do sada i inače kontroverznog reditelja.

Film „Nymphomaniac” čiji je slogan „Zaboravite na ljubav” u bioskope stiže krajem godine. Glavnu ulogu igra Šarlota Geinsburg, a u filmu glume i: Stelan Skarsgard, Kristijan Sjelter, Šaja Lebuf, Uma Turman, Vilijam Defo

Ovo je poslednji deo u "trilogiji depresije” Larsa Von Triera kome su prethodili filmovi „Antihrist” i „Melanholija”. Iako je reč o potpuno odvojenim filmovima, zajednička im je tema otuđenosti, depresije i surovosti koja vlada u današnjem svetu.

Što se "Nimfomanke” tiče, reč je o filmu koji prati priču devojke koja svoje seksualne fantazije i iskustva prepričava potpunom neznancu koji ju je spasao od prebijanja. Film će jasno koketirati sa pornografijom, a scene seksa će, kako najavljuje Von Trier, biti sasvim autentične i „kakve do sada niste videli”.

Najavljen je i nastavak filma, za sada pod radnim naslovom "Nymphomaniac: part 2”.

Trejler za sada ne otkriva mnogo, ali tako nešto nije ni trebalo očekivati. Za sve „golišave i škakljive” scene, publika će morati da sačeka premijeru filma.

http://www.youtube.com/watch?v=FTQBn0-kIWs