Protutnjalo

Nevreme u Kraljevu nosilo krovove i obaralo drveće

Prema prijavama građana, popadala stabla oštetila su automobile parkirane ispred stambenih objekata u naselju "Moša Pijade", a oštećenih stabala koja su padala na kolovoz ima i u blizini Doma društvenih organizacija

Srbija
> 00:00h

KRALJEVO - Centar Kraljeva danas je pogodilo kratkotrajno jako nevreme, tokom kojeg je vetar lomio grane i obarao stabla, oštetivši nekoliko automobila i krovove kuća.

U Odeljenju za vanredne situacije u Kraljevu potvrdili su da se njihove ekipe nalaze na uviđajima na tri gradske lokacije: u Dositejevoj ulici, gde je vetar podigao limeni krov na školi "Dimitrije Tucović", ispred objekta saobraćajne policije u naselju "Moša Pijade" i na objektu preko puta noćnog kluba "Pasaž", gde ovlašćene stručne ekipe rade na sanaciji krova na individualnom objektu.

Niko od građana nije ugrožen, kažu u Odeljenju za vanredne situacije.

Prema prijavama građana, popadala stabla oštetila su automobile parkirane ispred stambenih objekata u naselju "Moša Pijade", a oštećenih stabala koja su padala na kolovoz ima i u blizini Doma društvenih organizacija.

Nevreme je zahvatilo samo centar grada, a zaposleni u Hidrometeorološkoj stanici na Beranovcu kažu da na teritoriji gde je njihov objekat smešten tokom popodneva nije pala ni kap kiše.

http://www.youtube.com/watch?v=R0YV4AN7hwQ