Foto: Daily Mail

Lažna uzbuna

ZALUDELI MEDIJE: Dubleri kraljevskog para otišao u porodilište!

Ekipa Sana angažovala je dublere Kejt i Vilijama, koje je poslala u bolnicu Sent Meri u Londonu, što je odmah alarmiralo ostale medije da prenesu informaciju da je moguće da će se princeza uskoro poroditi

Pop kultura
> 10:16h

Britanski tabloid San podigao je "na noge" svetske medije poslavši dublere kraljevskog para u bolnicu Sent Meri, u kojoj bi Kejt trebalo da se porodi.

Ekipa Sana angažovala je dublere Kejt i Vilijama, koje je poslala u bolnicu Sent Meri u Londonu, što je odmah alarmiralo ostale medije da prenesu informaciju da je moguće da će se princeza uskoro poroditi.

Brojni britanski ali i strani mediji stacionirali su se ispred bolnice kako bi dočekali rođenje kraljevske bebe.Britanski tabloid zaludeo novinare. Ekipa ovog tabloida rešila je da se malo našali sa medijima i uspeli su u tome, jer su mnogi američki portali preneli da je došao dan koji Velika Britanija željno iščekuje.

Dubleri su snimljeni kako ulaze u bolnicu, a ubrzo nakon toga izašli su pred novinare pokazavši majice na kojima je pisalo.