Foto: Saša Pavlić

Bivši trener crno-belih traži isplatu svih dugovanja

Dragan Đurić: Vermezović hoće ono što nije zaradio

Predsednik Partizana Dragan Đurić smatra da Vladimir Vermezović neopravdano potražuje veliki novac koji nije zaslužio; Dve zaraćene strane moraće uskoro da se nađu na sudu, gde će rešiti ovaj spor, do tada će se prepucavati preko novina

Fudbal
> 03:26h

Hoće svoj deo, nećete ga prevariti! Predsednik Partizana Dragan Đurić priznaje da klub duguje novac bivšem treneru Vladimiru Vermezoviću, ali naglašava da nekorektnom smatra njegovu odluku da potražuje i novac koji je trebalo da zaradi da je ostao u Humskoj. Prema njegovim rečima, nijedan bivši trener crno-belih nije to uradio i zbog toga je veoma razočaran. Ne zna materiju - Nisam potpuno upoznat u materiju i ne znam ko je koga prvi tužio, ali znam da Vermezović nas jeste. To mi je rekao generalni sekretar Darko Grubor. Nije on jedini koji se nalazi u ovakvoj situaciji, ali jedino on nije korektan - rekao je Đurić za Kurir i dodao: - Svi njegovi prethodnici tražili su da im se isplati novac do dana prestanka radne obaveze, a Vermezović traži da mu platimo do kraja ugovora. Dakle, čak i ono što nije zaradio, što govori o kakvoj je osobi reč. Ugovor da se poštuje Bes ljudi iz kluba potpuno je razumljiv, ali s druge strane, Vermezović potražuje samo ono što mu ugovorom sleduje, ništa mimo toga, što se takođe mora poštovati. Dve strane će sad taj problem morati da reše na sudu, a do tada će rukovodstvo Partizana morati da se bavi gorućim pitanjem angažovanja pojačanja. - Štoper je na putu za Srbiju i trebalo bi danas da sleti u Beograd, a ja očekujem da bismo u utorak mogli da ga promovišemo. Uz njega, tražimo zadnjeg veznog i verujemo da ćemo taj posao uspešno završiti - kaže predsednik crno-belih Đurić.

Sitijeve pare za 20 dana Prodajom Stevana Jovetića iz Fjorentine Mančester sitiju Partizan je na osnovu ugovora o solidarnosti dobio 675.000 evra. Preciznije rečeno, toliko novca treba da dobije, a on će na račun kluba iz Humske leći u naredne tri nedelje. - Taj novac još nismo dobili i smatram da ćemo ga imati za dvadesetak dana. On će nam dobrodoći da platimo neke neophodne stvari, ali daleko od toga da bez njega ne bismo mogli da funkcionišemo - kaže Đurić.