Foto: Zorana Jeftić

Stravična statistika: Čak tri osobe ubijene u poslednja 24 sata u Srbiji

UŽAS: Pekar se zbog ljubavi razneo sa dve bombe!

Dragan Rajković (47) iz Golupca poginuo, a Nada M. (65) iz Beograda teško ranjena u eksploziji koja se dogodila juče ujutru; Dragan bacio bombe kad mu je Nada rekla da želi da okončaju vezu

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Nije želeo kraj! Dragan Rajković (47) iz Golupca razneo je sebe juče ujutru s dve ručne bombe, dok je u eksploziji teške povrede zadobila njegova ljubavnica Nada M. (65) iz Beograda. Eksplozija se dogodila juče oko pet sati u Nadinoj vikendici u Vincima kod Golupca, kad je Rajković aktivirao dve „kašikare“ u spavaćoj sobi u kojoj je ležao na krevetu s Nadom. U vezi šest godina - Njih dvoje su bili u vezi oko šest godina. Međutim, Nada, koja je penzionisana doktorka, više nije htela da bude s Draganom, koji je radio u pekari „Zadruga“. On to nije hteo da prihvati, pa je odlučio da raznese i sebe i nju u spavaćoj sobi - kaže Kurirov izvor blizak istrazi. Naš sagovornik dodaje da je Dragan izvukao osigurače iz bombi i bacio ih pod krevet na kom je ležao s Nadom. - On je poginuo na mestu, dok je Nada teško povređena. Žena je čak uspela da izađe iz kuće i dođe do ulice... Tamo su je, na putu, našla dva dečaka kako leži. Telo joj je bilo unakaženo, ruka joj je visila, imala je i povrede leđa... - kaže naš sagovornik. Ubrzo je u Vince došla Hitna pomoć. - Lekari su uradili sve što su mogli i njeno zdravstveno stanje je stabilizovano, ali i dalje vrlo kritično - rečeno nam je u bolnici. Ispred Draganove kuće zatekli smo njegovu majku Jelenu. Stradao i otac - Čula sam šta se dogodilo... Hoću da ga sačekam, pa makar i njegove kosti. Moj sin ima nevenčanu ženu i dete. Čula sam da je imao još neku ženu. Ne znam zašto bi to uradio. Bio je vredan i pošten - rekla je uplakana Jelena i dodala da je Draganov otac poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ostala bez sina... Majka Jelena

Prizor bio jeziv Prijatelji Nadine porodice doveli su juče oko 13 sati nekoliko ljudi do Nadine vikendice kako bi počistili spavaću sobu u kojoj se dogodila tragedija. Niko od prijatelja nije hteo da komentariše nesreću, ali su samo rekli da je prizor u sobi bio stravičan.

Krila se od komšija Draganove komšije kažu da je on uvek bio vredan i da je pomagao svima. - Tu ženu smo viđali, ali je ona uvek, kad bi došla kod Dragana, stavljala nešto preko glave i tako ulazila u kuću- rekao je komšija Siniša Arsić.