Love fest

Dubioza kolektiv: Vidimo se u Vrnjačkoj Banji!

Meni je ovde pravo dobro. Meni je ovde Banja. Ali nije Vrnjačka Banja. Meni će zato biti Vrnjačka Banja na Lovefestu 1. avgusta. Vidimo se, poručili su muzičari

Pop kultura
> 14:22h

BEOGRAD - Popularni bosanski bend "Dubioza kolektiv" nastupiće na sedmom Guarana Lovefestu 1. avgusta, a kako za njihov nastup vlada veliko interesovanje publike, odlučili su da kratkom video porukom obraduju svoje fanove u Srbiji.

Članovi benda Brano Jakubović, Mario Ševarec, Adis Zvekić i Almir Hasanbegović su stojeći na terasi sa koje se vidi peščana plaža poručili: "Meni je ovde pravo dobro. Meni je ovde Banja. Ali nije Vrnjačka Banja. Meni će zato biti Vrnjačka Banja na Lovefestu 1. avgusta. Vidimo se!".

Bend poznat po angažovanim tekstovima u kojima kritikuje korumpirano društvo puno nacionalizma i nepravde, predstaviće se publici Guarana Lovefesta, koji će trajati do 3. avgusta, hitovima sa najnovijeg albuma "Apsurdistan".

Njihov zvuk kombinacija je tradicionalnih muzičkih formi sa elementima hip-hop-a, regea, daba i rokenrola, a energični nastupi bosanskog benda prepoznati su kao pravo osveženje na evropskoj muzičkoj sceni.

Prema ranijim izjavama članova benda, Dubioza za Vrnjačku Banju priprema "regetarijansku platu i mućkalicu teških tema i lakih nota", kao i nezaboravan provod za sve fanove dobre muzike.Osim benda "Dubioza kolektiv", prve festivalske večeri na glavnoj bini, nastupiće i grupe "ZAA" i "Stray Dogg", kao i di džej Jan Nemeček, dok će na Energy Stage-u muziku puštati Desos i Storm, gosti iz Danske, kao i holandski di-džej Gitčel More.Kako se navodi u saopštenju organizatora festivala rezervisana su sva mesta u Guarana Lovefest kampu, a ulaznica je ostalo veoma malo.

Paket ulaznica za sva tri dana po ceni od 1.599 dinara, kao i jednodnevne karte po ceni od 799 dinara, mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

http://www.youtube.com/watch?v=Be-1cWVuUYA