Savez u akciji

SVI NA ADU: Besplatna letnja škola hokeja na travi

Svakog utorka, četvrtka i subote od 9 do 12 časova,školi prisustvuje dvadesetoro dece (devojčica i dečaka), koja imaju želju da nauče osnove ovog olimpijskog sporta

Ostali sportovi
> 19:16h

BEOGRAD- Savez hokeja na travi u toku letnjeg raspusta organizuje besplatnu letnju školu hokeja na travi za učenike beogradskih osnovnih i srednjih škola.

Uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, savez uspešno podučava zainteresovane tajnama hokeja na travi u periodu od 16.juna. do 17.avgusta.2013.godine.

Svakog utorka, četvrtka i subote od 9 do 12 časova, uprkos visokim temperaturama, u svakom terminu školi prisustvuje dvadesetoro dece (devojčica i dečaka), koji imaju želju da nauče osnove ovog olimpijskog sporta. Na kraju letnje škole biće organizovan turnir za sve polaznike, na kome će "školarci" proveriti naučeno u hokejaškoj školi.

Kako kaže Miro Jotić, gen.sek. beogradskog saveza, u narednom periodu biće organizovana prvenstva 2013/2014 za pionire, kadete i juniore u hokeju na travi i dvoranskom hokeju, a radiće se i na pokretanju novih sekcija hokeja u osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Tajne hokeja na travi: Živković Maja, Blažić Kristina, Stanković Mirjana, Bošković Miloš, Popović Nikola, Jelić Ivana, Jeremić Mina, Živković Ana, Nišević Aleksa, Vučenović Jovan, Đorđević Uroš, Vlaisavljević Marija, Obradović Marija, Obradović Radoje.