Izlečila se

HUREM IZAŠLA IZ BOLNICE: Svima se zahvalila na podršci, verenika izostavila

Glumica je otpuštena iz bolnice u Berlinu gde se lečila od posledica stresa

Stars
> 11:00h

Turska glumica i zvezda "Sulejmana Veličanstvenog" Merjem Uzerli, koja je pobegla u Nemačku na lečenje od depresije, konačno je bolje.

Glumica je na svoj 30. rođendan objavila fotografije na kojima pozira u blizini mora. Očigledno je otpuštena iz bolnice u Berlinu gde se lečila od posledica stresa.

Merjem, svima poznatija kao Hurem iz "Sulejmana", uz fotografije nije napisala gde trenutno boravi, a s obzirom na to da je na slikama odevena u debelu zimsku jaknu, nagađa se da je verojatno na odmoru u Skandinaviji.

Uz slike plaže Merjem je napisala: "Zahvaljujem vam na svim rođendanskim čestitkama, uvek ste uz mene i pružate mi veliku ljubav. Uživam u prirodi i zahvaljujem Bogu na svemu."

A iako je, kad bi objavljivala fotografije iz bolnice, Merjem redovno zahvaljivala i svom vereniku Kanu Atešu, u rođendanskoj zahvalnici za njega nije našla mesto.

To možda i nije toliko čudno jer sve su glasnije priče da su Merjem i Kan prekinuli romansu kao da je on bio uz njen bolesnički krevet u Nemačkoj samo iz pristojnosti. Potvrdu priči daju i slike iz restorana u kojem je preduzetnik snimljen s novom devojkom.