Nisu bili zadoboljni

Hale Beri: Nisam bila seksi za Bondovu devojku

More je bilo ledeno, i morala sam nekoliko puta da ulazim i izlazim, dok mi je Li dovikivao sa plaže da budem seksepilnija

Pop kultura
> 00:00h

Glumica Hale Beri je priznala da je morala da snima scenu izlaska iz mora nekoliko puta, pre nego što je je režiser Li Tamahori bio zadovoljan s njom.

Iako je proglašena najseksepilnijom ženom na svetu pre nekoliko godina, Hale Beri je rekla da je bila kritikovana jer nije bila dovoljno seksi prilikom snimanja poznate scene izlaska iz mora u filmu "Umri neki drugi dan".

Glumica je u Španiji snimala čuvenu scenu, koju je morala da ponavlja nekoliko puta, kako bi zadovoljila uslove koje joj je postavio režiser Li Tamahori.

"More je bilo ledeno, i morala sam nekoliko puta da ulazim i izlazim, dok mi je Li dovikivao sa plaže da budem seksipilnija. U jednom trenutku sam se iznervirala i počela da vičem na njega, da će mi biti potreban novi kuk, ako budem nastavila ovako - kazala je glumica.

Hale Beri je kazala i kako nije oduvek želela da bude Bond devojka, te da u mladosti nikada nije gledala popularnog tajnog agenta, jer joj majka nije dozvoljavala.

Glumica trenutno snima novi nastavak filma "X-men", koji će se pojaviti sledeće godine u bioskopima.

http://www.youtube.com/watch?v=ctgf5uxBQW8