Foto: Beoinfo

Učili pravila lepog ponašanja

TRG REPUBLIKE: GSP sa prvacima obeležio početak školske godine!

GSP je kao poklone prvacima obezbedio sveske, nalepnice, rasporede časova, lopte, kreativne igračke, balone i bombone

Beograd
> 10:54h

BEOGRAD - Predstavnici Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" podelili su danas đacima prvacima poklone i promotivni materijali, tokom tradicionalne manifestacije "Sa GSP-om od prvog razreda", koja je održana na Trgu Republike.

Na jubilarnoj, 10. akciji, promoteri GSP "Beograd" - predškolci, prvaci i učenici nižih razreda osnovnih škola bili su domaćini vršnjacima u kreativnoj predstavi radionici

"Magični GSP", koju je izveo mađioničar "kočničar" (vozač tramvaja), a prvaci su kroz zabavu učili i pravila lepog ponašanja.

GSP je za prvake kao poklone obezbedio sveske, nalepnice, rasporede časova, lopte, kreativne igračke, balone i bombone.

Promoteri GSP-a prikazali su sugrađanima i stari "lejland", autobus na gas i novi niskopodni i klimatizovani autobus "urbino 18" poljskog proizvođača "Solaris".

U GSP-u ističu da ova marketinško-promotivna akcija ima za cilj da u neposrednoj komunikaciji sa korisnicima usluga, kao i onima koji će to uskoro postati, približi Beograđanima usluge njihovog prevoznika.

Akciji, koja je deo projekta "GSP - društveno odgovorna kompanija" prisustvovali su v.d. direktora ovog javno komunalnog preduzeća Nebojša Ćeran i predstavnici osnivača, Skupštine grada.