Za igranje

One su vlasnice najboljih nogu na estradi

Lepa Brena, Severina, Ana Nikolić koriste svaku priliku da pokažu svoje duge noge

Stars
> 21:50h

Muškarci njihovim nogama ne mogu da odole, a žene žele baš takve. Na estradnu scenu sa dugim i vitkim nogama korak je sigurniji, a pošto već sjajno izgledaju nimalo ne čude što pevačice i manekenke koriste svaku priliku da ih pokažu. Vlasnice najboljih nogu na estradi su: Lepa Brena Duge noge i dalje su zaštitni znak Lepe Brene "Duge noge za igranje, vito telo za gledanje" , pevala je svojevremeno Lepa Brena, a čitava bivša Jugoslavija je gledala u njene duge noge.

Severina Noge hrvatske pevačice Severine Vučković uspele su da se izbore za brojne naslove: "Severina istakla zategnute noge u uskoj, beloj haljinici", "Severina otkrila noge bez grama celulita"... Vredno treniranje su tajna izgleda Severininih nogu od kojeg pevačica nije odustala ni otkako je postala mama.

Jelena Rozga Jelenu Rozgu najčešće viđamo u kratkim haljinama koje više otkrivaju nego što skirvaju. Možda bi nekim ženama i bio problem da se izbore sa parčetom tkanine na sebi, ali ne i ovoj pevačici. Sa nogama poput njenih, ima potpunu slobodu u izboru garderobe.

Ana Nikolić Kada je pre sedam godina na Beoviziji, izvela pesmu "Romale, Romali" svi su pored brzih taktova, uživali i u sjajno oblikovanim nogama Ane Nikolić. Od tada pevačica pažljivo brine o ovom delu svog tela.

Romana Panić Romana Panić od svojih koleginica često dobija komplimente o svojim nogama. Za dobar izgled u mini suknjama potrebno da imate noge poput Romaninih, ali pevačica kaže da je za to važniji stav i samopouzdanje. Još veće je iznenađenje što sebi dopušta da uživa u omiljenoj hrani i da jede sve što poželi.

Danijela Dimitrovska Graciozna Danijela Dimitrovska svojim nogama osvojila je svetsku modu. Lako i neizbežno.

Tamara Paunović Tamara Paunović važi za najlepše i najuspešnije lice na domaćoj modnoj sceni. Na pisti osvaja elegancijom i vrtoglavo dugim nogama. Deo je "privilegovanog" modnog sveta, na čije pripadnice priroda nije štedela.

Olja Crnogorac Nogama Olje Crnogorac ne može da se bilo šta zameri. Prirodne i zategnute posledica su redovnog treniranja.