Da, možda ne

ZBOGOM DANIJELI: Slavoljub Slagalica sada voli Oliveru Kovačević

Gde će u Beogradu da nađe čoveka koji ne pije, ne kocka se. Ja sam domaćin i živim pošteno i zdravo, vežbam, a lepo i izgledam, sam se hvali Slavoljub

Ludi svet
> 00:00h

Slavoljubu Petroviću, rekorderu po broju negativnih poena u Slagalici, nova muza je voditeljka Olivera Kovačević.

Naime, Slavoljub Slagalica ponovo se zaljubio u voditeljku, ali ne u Danijelu Pantić, u koju je doskora bio zaljubljen, nego u Oliveru.

Otkako se Danijela udala, ona je za njega prošlost, pa je svoje srce poklonio Kovačevićevoj. On joj piše pesme, iako mu se, kako kaže, ona obraća samo sa lažnih profila, proverava ga i provocira. Ipak, nada se da će mu se javiti do rođendana, koji proslavlja 12. septembra.

"Ona je kao nedodirljiva, na zvaničnom profilu kaže da su moje pretenzije prema njoj samo iluzije. Što se ne bi zaljubila, šta mi fali? Gde će u Beogradu da nađe čoveka koji ne pije, ne kocka se. Ja sam domaćin i živim pošteno i zdravo, vežbam, a lepo i izgledam", kaže Slavoljub. On dodaje da između njih postoje samo ideološke razlike, ali da to nema nikakve veze.

"Meni su karakter i ličnost na prvom mestu. Da vidimo ako pije vodu. Ako ne pije, onda je suša, umire organizam. Ako sam ja desničar, a sve cveta i buja vegetacija, cvrkuću ptice i sunce sija, šta je problem", pita se Slavoljub. U 59. godini života smatra da bi ga svaka lepa devojka poželela.

U "Slagalicu" je, kaže, išao po nagovoru kolega. Kada je došao u televiziju, nije razmišljao o igri, ali mu je bilo milo što će biti u društvu lepe voditeljke Danijele. "U holu u televiziji sedeo sam u fotelji i vidim ide Daca, vicka se sva, a ja onako opušteno, zavalio se. Oko snimanja je bilo malo problema, došla neka ženska da prekine emisiju, kaže: "Vidi se da ste nervozni." Daca je bila odlična, nije se mešala, rekao sam joj svoje kvalifikacije", priseća se Slavoljub. Pesma za Oliveru Ponoć Da l' ponoć treba spavati Kako pesmu napisati Koja slova tu složiti I divne reči uložiti Inspiracija je ova plava Zbog nje mi se vrti glava Zbog nje ne može srce da spava Zašto što mu i u ponoć dođe ženska prava Napolju je jaka tama Na prozor mi kuca dama U belom je ona došla I sama je na put pošla Otvorim joj vrata brzo Da se i ja ne bih smrz'o Ona lepi osmeh ima Pa me greje prelepim očima Sedi dušo pa odmori Ja sad vrata da zatvorim Dobro došla mila meni Prema meni ti sad kreni Dugo sam te mila ček'oSa mukom sam te jedva stek'o Reci mila šta ti treba Ja ću ustati ako treba Ja sam došla lepi moj Jer si uvek ponos moj Dobro došla mila moja Daj da ljubim usta tvoja Iako još nisu moja Daj otvori usta tvoja Da vidim zube bele Odakle mi dođe sele Iz Banata, iz ravnice Da ti vidim vedro lice Hvala tebi mila moja Bićeš večno ljubav moja