Oporavlja se

Dunja Ilić: Moj povratak mora da bude savršen!

Alkoholizam nije nešto što se leči preko noći i moja borba još nije gotova, ali moram reći da sam mnogo srećnija i spokojnija, napisala je Dunja

Stars
> 18:40h

Pevačica Dunja Ilić preživela je početkom avgusta saobraćajnu nezgodu koju je ona izazvala jer je vozila u alkoholisanom stanju.

Ona se pokajala zbog svog postupka kada je shvatila na koji način alkohol može da joj uništi život . Pošto je “izvukla deblji kraj” i preživela nezgodu, rešila je da se povuče iz medija na neko vreme i ode na rehabilitaciju.

U takvim teškim trenucima, da podrška najviše znači, pokazala je i Dunja koja je neizmerno zahvalna svima koji su uz nju:

"Ovim putem želim da zahvalim medijima na lepim i mirnim tekstovima koji mi dosta znače u ovom momentu. Nažalost, alkoholizam nije nešto što se leči preko noći i moja borba još nije gotova, ali moram reći da sam mnogo srećnija i spokojnija. Tokom ovog predivnog odmora sam shvatila ko su ljudi koji su mi prijatelji i kada nisam Dunja Ilić , "estradna ličnost", već samo obična devojka koja uživa dok šeta po svom kraju ili čita neke dobre knjige. Želim da zahvalim svim divnim ljudima na porukama podrške i naravno mojim predivnim roditeljima kojima sam beksrajno zahvalna na svemu", napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu

Ona je dodala da posle lečenja želi da se bavi humanitarnim radom i ostanem van medija dok ne budem dovoljno sigurna u svoj povratak koji mora biti, kako je napisala, savršen zbog publike koja joj je dokazala svoju vernost onda kada je trebalo i dokazuje je i dalje iz dana u dan.