Go-go igračica Una Grujić

SRPSKA DITA FON TIZ: Nisam imala nepristojne ponude na nastupima!

Ako ste na nekoj od fensi žurci uhvatili super seksi performans gde devojka u bikiniju pleše u džinovskoj čaši martinija, to je sigurno bila Una

Stars
> 00:00h

Go-go igračica Una Grujić koja se upravo vratila s Paga, gde je tokom leta nastupala po najpoznatijim klubovima, priča o svojim nastupima, iskustvom sa publikom i planovima.

Iz mnoštva go-go plesačica koje obezbeđuju zagrevanje u klubovima, Una se izdvaja, između ostalog, i po tome što svoj ples izvodi u velikoj martini čaši, čime svom poprilično provokativnom nastupu daje i dozu elegancije.Baš poput Dite fon Tiz.

"Performans koji izvodim je seksi, senzualan i zanosan... Jedina sam devojka na Balkanu koja radi tu vrstu plesa. Veliki sam ljubitelj umetnosti, a sebe sam pronašla baš u ovom izvođenju. Pre četiri godine sam bila gošća na glamuroznom nastupu svetski poznate dive Dite fon Tiz. Upravo njen nastup je pokrenuo ideju o mom sadašnjem performansu", otkriva Una.

Ona ističe da uživa u energiji koju dobija od publike, a cilj joj je da sve „ostavi bez daha”.

"Shodno našim standardima i prateći svetske trendove sam komercijalizovala celu ideju i napravila savim novi performans koji je u skladu s mojom ličnošću, a publiku ostavlja bez daha. Takođe sam devojka s naslovne strane „Plejboja”, što mi je u karijeri bila odskočna daska. Počela sam na prostoru bivše Jugoslavije, a sada osvajam evropsku publiku", priča una i dodaje da nije imala nikakvih problema na nastupima.

"Konkretno, što se nastupa tiče, nisam imala nikakvih problema. Sama sam sebi menadžer i ugovaram poslove isključivo s ljudima koje znam i koji su provereno okej. - Što se tiče publike, oni nemaju direktan pristup meni. Tako da nisam imala nikakve nepristojne ponude na nastupima. Ali dešava se da dobijam nove aganžmane", rekla je Una.