Ekskluzivno: Kurir otkriva učesnike novog šoua

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Goca Tržan, Sneki i Ajs Nigrutin u koži drugih zvezda!

Troje pevača pojaviće se u takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“, u kojem će imitirati najpoznatija imena s domaće i svetske muzičke scene

Stars
> 00:00h

Polako se kompletira spisak pevača koji će imitirati svoje kolege. Goca Tržan, Snežana Babić Sneki i Ajs Nigrutin učestvovaće u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, koji će se ove jeseni emitovati na Prvoj televiziji. Troje pevača samo su neki od deset imena koja će se takmičiti tako što će imitirati svetske i domaće zvezde iz sveta muzike. - Goca je poznata kao šoumen, tako da će joj imitacije koje su, pored pevanja i plesa, deo takmičenja ići od ruke. Isti slučaj je i sa Ajs Nigrutinom, a producenti su procenili i da će se Sneki dobro snaći - rekao je naš izvor. Iako se još uvek zvanično ne pominju imena, nagađalo se da su među takmičarima i Sara Jovanović, Nenad Knežević Knez, Sergej Trifunović i Jelena Tomašević, a kao voditelj se pominje glumac Petar Strugar. Pozvali smo Tržanku, ali iz njene pres-službe nisu mogli da potvrde naše informacije: - Goca je već najavila da će se u sledećem periodu posvetiti detetu i karijeri, ali da neće davati nikakve dalje izjave. Slično je poručila i Snežana Babić: - Ne mogu ništa da vam kažem, nemam komentar. Pozvali smo i PR Prve televizije Slađanu Paunović, koja nam je rekla da još uvek ne može da govori o imenima. Biće zanimljivo gledati naše zvezde kako pevaju, igraju i imitiraju svoje kolege. Oni će se međusobno ocenjivati, a takođe će to činiti stručni četvoročlani žiri, kao i publika.

Snežana Babić: Ne mogu ništa da vam kažem, nemam komentar

Voditelj... Petar Strugar

Zabavan... Ajs Nigrutin

Zahtevan format Ovo je zahtevan format, u kojem gledaoce bez teksta ostavljaju neverovatne transformacije takmičara, o kojima će brinuti tim profesionalaca: koreografi, stilisti, maskeri i šminkeri. Šou postiže visoku gledanost u celom svetu, emituje se u Kini, Rusiji, Ukrajini, Italiji, Turskoj, Grčkoj, Estoniji, a ove godine prikazivaće se u Americi, Velikoj Britaniji i Srbiji.

Humanitarni šou U ovom šouu nema eliminacije učesnika. Poeni iz svake emisije se sabiraju i na osnovu njih se takmičari rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera i pobednik će novac koji je prikupljen zahvaljujući glasovima dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.