Sobarice svašta zatiču na radnom mestu

ŠTA SVE GOSTI OSTAVLJAJU: U hotelu zaboravili i trogodišnje dete!

Putnici po našim hotelima zaboravljaju miševe, seks-pomagala, venčanice, punoglavce, hranu i sopstvenu decu; Policajac se odjavio, a u fioci noćnog ormarića ostavio službeni pištolj

Društvo
> 05:42h

BEOGRAD - Za rubriku verovali ili ne! Osoblje hotela u našoj prestonici danima može da nabraja šta su sve svetski putnici, ali i domaći gosti u stanju da zaborave ili namerno ostave u sobama. Beli miševi, pištolji, seks-pomagala, venčanice jesu predmeti kojima na prvi pogled ništa nije zajedničko, ali hotelijeri znaju da su to stvari koje njihovi gosti često ostavljaju za sobom! Sve i svašta Kako kažu, najuobičajenije stvari koje gosti ostavljaju su punjači, ključevi, pasoši, dokumenta, četkice za zube, donji veš, a nađe se i neki čudan i zanimljiv predmet, kao i živa bića. Sobarica iz hotela u Vrnjačkoj banji kaže kako pamti da je ispod kreveta zatekla desetak plastičnih čaša punih punoglavaca. - Deca su došla na ekskurziju i verovatno planirala da punoglavce ponesu u Beograd, pa su ih do polaska krila ispod kreveta - priseća se sobarica. Njena koleginica iz Beograda kaže da malo ko može da joj poveruje kada počne da priča čega se sve nagledala dok je pospremala sobe za gostima. Haos u regalu - Gosti iz Kine su najzanimljiviji, posle njih na podu pronalazimo hranu, ali i razne seks-igračke. Ni naši putnici ne zaostaju mnogo za njima. Jednoj porodici se desilo da zaboravi trogodišnje dete. Bio je i slučaj da je nastavnica izgubila dečaka na ekskurziji. Na pola puta setila se da je mali verovatno ostao u hotelu - kaže za Kurir sobarica jednog beogradskog hotela sa tri zvezdice i dodaje da joj je u sećanju kao najsmešnija ostala situacija kad je u regalu pronašla male bele miševe, koje su deca tu namerno ostavila. Odbegla mlada Međutim, njenom kolegi iz hotela s jednom zvezdicom nije bilo do smeha kad je u fioci ormarića ugledao revolver. - Zaprepastio sam se. Na svu sreću, nekoliko sati posle odjave pojavio se čovek koji nam je pokazao policijsku značku. Ispostavilo se da je samo bio malo mamuran posle radnog zadatka i neprospavane noći - priseća se recepcioner i naglašava da je bilo i lepih momenata. Prema njegovom priznanju, to su bili trenuci kad bi sobarice pronašle neku brendiranu venčanicu, za kojom bi sve uzdisale.

Sobarica: Kinezi najčešće ostavljaju hranu i seks-igračke

Pronalazili leševe i puževe! Ni stanje u svetskim hotelima nije ništa bolje, pa ni njihovo osoblje nije pošteđeno šoka. Tako je, na primer, jedan putnik u hotelu u Budimpešti ostavio puževe, u Milanu je jedan rasejani gost zaboravio psa, a u Vašingtonu su pronašli zmiju. U drugom američkom hotelu osoblje je našlo 10.000 dolara, ali dešavalo se da neki „zaborave“ i svoje najmilije. Tako je jedan čovek u Pragu ostavio suprugu, dok je njegov prijatelj zagubio majku. Nije redak slučaj da sobarice vrisnu kada na krevetu ili podu sobe ugledaju leš, koji neko očito namerno ostavi u hotelu.