Svetlanu Koprivicu ima ko da štiti

Majka Mis Svetlane tužila Vendi, traži 3.000.000 dinara

Dobrila Koprivica podnela tužbu protiv Vesne Vukelić jer je za njenu ćerku javno rekla da je oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića

Stars
> 16:50h

Iziritirana bljuvotinama na račun svoje ćerke, angažovala advokata i ide na sud. Majka učesnice „Farme 5“ Svetlane Koprivice, poznatije kao Mis Svetlana, gospođa Dobrila tužila je pevačicu Vesnu Vukelić Vendi zbog klevete i povrede ugleda i časti njene ćerke. Dobrila Koprivica angažovala je advokata jer je Vendi izjavila da je Mis Svetlana svojevremeno oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića. Ona će u tužbi zahtevati odštetu od 3.000.000 dinara. Debelo će platiti - To nije žena, nije ni majka, to je idiot koji se retko rađa, pa mogu samo da žalim njeno dete zato što tu pojavu mora da naziva svojim roditeljem. Žalim i njenu majku, koja je držala to nečovečno čudovište u sebi devet meseci. Nemam više reči kojima bih mogla da je opišem, ali pokušaje da dobije prostor u novinama na ovako ogavan način skupo će platiti. Zaista je tužno što se u Srbiji, pored realnih problema, samoproklamovanim prostitutkama daje prostora da govore - kaže Dobrila. Vendi ćuti Ona je spremna na sve kako bi zaštitila svoju ćerku, koja ne zna šta je Vendi izjavila za nju jer se nalazi na imanju u Lisoviću. Vendi tokom dana nismo dobili za komentar.

Vendi laže Tužbi će se najverovatnije pridružiti i Ivan Gavrilović: - Novinarka me je pozvala za komentar i ja sam joj dao izjavu. Rekao sam joj da je to glupost i da takve izmišljotine mogu pasti na pamet samo Vesni Vukelić, ali objavljeno je da me nisu dobili za komentar. Svetlana i ja smo prijatelji duži niz godina i na nju gledam kao na sestru, tako da je ova priča totalno bolesna - kaže Ivan.