Foto: Dragan Kadić

Bivšeg selektora potresle izjave komentatora

ĐORIĆ PROZIVA MILOJKA PANTIĆA: Pijani klošaru, vrati mi 5.000 evra

Milovan Đorić burno reagovao nakon što je u našem listu pročitao da bi poznati komentator voleo da Hrvati razvale Srbe sa 3:0 u Beogradu

Fudbal
> 12:44h

Đora puk‘o zbog Milojka! Bivši selektor našeg nacionalnog tima Milovan Đorić ogorčen na izjave Milojka Pantića, pa je u petak pozvao redakciju Kurira i nazvao komentatora klošarom, pijanom budalom i javno ga pitao kada će mu vratiti 5.000 evra koje mu je pozajmio još pre nekoliko godina! Bata Đora nije mogao da se obuzda nakon što je u našem listu video Milojkovu izjavu da priželjkuje da Hrvatska razbije Srbiju s tri gola razlike, kao i da će svim srcem navijati za gostujući tim. - Tog dripca treba momentalno proterati iz zemlje. Kako ga nije sramota da sedi u srcu Beograda i uvlači se u dupe Hrvatima da bi mu platili ručak. Ta pijana bagra i ljudska ništarija samo gleda kako da se ogrebe - grmeo je Đorić, a potom dodao: - Njega za jedan ručak možete da jeb..e. On će za flašu rakije prodati i rođenu porodicu. Takođe, javno ga pitam kada misli da mi vrati 5.000 evra koje sam mu pozajmio još pre nekoliko godina? Đorić se dotakao i političkog angažmana Milojka Pantića. - J..o ga Čeda Jovanović i ona njegova nakazna partija! Pa koliko čovek treba da bude ljudska bagra da bi navijao protiv svoje zemlje?! To je taj poremećeni Pantićev životni put. Taj menja dresove kao ja čarape i ne preza ni od čega. Pijana budala je spremna da gazi preko leševa za jedno besplatno piće ili večeru - raspalio je Đorić, koji je uoči meča bio na ručku u jednom beogradskom restoranu zajedno sa svojim prijateljima iz Hrvatske.

Uzeo Bata Đoti pare na veresiju...Milojko Pantić

Treba ga tući svaki dan! Pošto je tokom našeg razgovora s Đorićem postalo jasno da se njih dvoje poznaju odranije, upitali smo bivšeg fudbalera da li je očekivao ovako nešto od Pantića. - Pantića znam kao klošara. Da ponovim, jednog običnog, najobičnijeg klošara koji se ceo život grebe i uvlači u dupe. Nikad ga nisam preterano voleo, ali ni mrzeo. Međutim, posle ovoga, jedino što mogu još da kažem je da Pantića treba prebiti gde god se pojavi u Beogradu. Svi mi, cela Srbija, treba da mu lomi kosti gde god da ga vidimo - završio je Đora.