Foto: Rojters

Kakvo poređenje

ELTON DŽON: Ja sam Lindzi Lohan!

Lindzi Lohan je strašno talentovana i zabeležila je veliki uspeh na početku svoje karijere. Ali, ona je postala žrtva sopstvene popularnosti. Možete isto to reći za mene, rekao je pevač

Pop kultura
> 05:28h

Slavni engleski muzičar Elton Džon uporedio je svoju karijeru sa onom koju je ostvarila Lindzi Lohan, pa kaže da je pronašao mnoge podudarnosti.

"Lindzi Lohan je strašno talentovana i zabeležila je veliki uspeh na početku svoje karijere. Ali, ona je postala žrtva sopstvene popularnosti. Možete isto to reći za mene. U prvih 5-6 godina moje karijere radilo se samo o alkoholu i muzici", rekao je Elton.

"Imao sam dugu karijeru, pa su se u nju uvukle druge stvari poput moje seksualnosti, skupljanja cveća, droga. Kad je reč o Lindzi, ona je brzo postala žrtva droga i sve najgore stvari na svetu su joj se desile. Moja nova pesma ‘Diving Board’ govori upravo o opasnostima slave i koliko je slava danas mnogo opasnija nego u starim danima, kad nije bilo interneta, nije bio Facebooka, telefona s kamerama, tvitovanjavala Bogu! Mrzeo bih to", zaključuje slavni pevač.