Foto: Fonet

Transferi

BOMBA IZ ŠPANIJE: Miličić prelazi u Partizan?

Miličić je mesecima bio povezivan sa prelaskom u Crvenu zvezdu čiji je veliki navijač, ali prema saznanjima španskog portala, promenio je mišljenje

Košarka
> 19:42h

Umesto u Zvezdu, nekadašnji centar reprezentacije Srbije, mogao bi da pojača Partizan. Španski košarkaški portal planetacb.com, koji važi za ugledan sajt kada su u pitanju košarkaške teme, objavio je da je Darko Miličić u pregovorima sa Partizanom?!, koji se trenutno nalazi na pripremama u Španiji gde igra turnir u Malagi, pa je možda i tako procurela ova senzacionalna vest.

Miličić je bio dovođen u vezu sa Real Madridom početkom leta, ali je odbio Kraljevski klub koji je angažovao Grka Janisa Buruzuisa. Miličić je mesecima bio povezivan sa prelaskom u Crvenu zvezdu čiji je veliki navijač, ali prema saznanjima španskog portala, promenio je mišljenje.

Posle odlaska iz NBA lige, Miličić se vratio u Srbiju gde je individualno trenirao, a ponude iz inostranstva je odbijao kako bi bio što bliže majke koja ima zdravstvene probleme. Nema sumnje da bi Miličić bio veliko pojačanje za mladi tim crno-belih i pogotovo njegove mlade centre Gagića, Milutinova, Muslija i Šalića.

Španci: Citirali smo litvanske medije

Markos Fernandez, novinar sa portala www.planetaacb.com, autor vesti o prelasku Darka Miličića u Partizan kaže da ona nije njegova i objašnjava.

„Nisam ja taj koji je došao do ove informacije, već sam istu pronašao na jednom litvanskom sajtu. Litvanci navode da su ovu vest pronašli kod srpskih medija. Zaista ne znam...“, rekao je Fernandez.

Španac govori istinu i na litvanskom sajtu www.krepsinis.net zaista postoji informacija o pregovorima Miličića i Partizana.