ANA DOBRO PROŠLA: Ovako Ćazimova Manda bije!

Stravično!

ANA DOBRO PROŠLA: Ovako Ćazimova Manda bije!

Stars -
Nakon što je Ana pogledala snimak, bila je šokirana i odmah nakon toga mi je rekla: Ja sam još i dobro prošla, ispričao je izvor blizak pevačici

Nakon što je dobila batine od Mande Popović, pevačica Ana Nikolić je dugo bila u šoku, ali joj je laknulo kada je nedavno saznala i za gore slučajeve! Ana je od prijateljica čula da ovo nije prvi slučaj da se ime Mande Popović vezuje za incidente i nasilje.

"Kao što je i sama rekla nakon incidenta, nije poznavala Mandu Popović, pa je tek kasnije čula razne priče o njoj. Na preporuku prijateljica koje su se setile prethodnog incidenta pogledala je snimak na kojem tri devojke maltretiraju jednu Beograđanku, a potom pročitala tekstove u kojima se navodi da je za nastanak videa bila osumnjičena upravo Manda. Nakon što je pogledala snimak, bila je šokirana i odmah nakon toga mi je rekla: Ja sam još i dobro prošla", ispričao je izvor blizak pevačici i dodao da se ona sada oseća mnogo bolje.

"Ana je bila vrlo uznemirena nakon incidenta sa Mandom. Sada se oseća mnogo bolje, mada su joj stvari koje je saznala znatno pomutile misli, a i dalje ne zna zašto ju je Popovićeva napala. Ipak, želi da stavi tačku na celu priču i da se posveti svojim obavezama", zaključio je izvor blizak Nikolićevoj, a kako bismo saznali da li Ana stvarno smatra da je dobro prošla nakon batina koje je dobila od Mande, kontaktirali smo sa njenim bratom Markom.

"Nećemo ništa komentarisati", bilo je jedino što je izjavio Nikolić.

U nameri da saznamo šta Manda Popović ima da kaže ovim povodom, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali se nije javljala na telefon.

Podsećanja radi, Manda Popović je 2007. godine osumnjičena da je sa dve drugarice učestvovala u zlostavljanju jedne devojke. Na snimku tri devojke tuku, šišaju i teraju devojku da izgovara „ja sam kurva” i „ja sam drolja”. Manda je tada u policiji negirala da ima bilo kakve veze spornim videom.

"Ne poznajem devojku koja je na tom snimku niti znam kako je moje ime dovedeno u vezu s ovim događajem. Pozvana sam u policiju, odazvala sam se pozivu, dala sam iskaz i puštena sam kući" - izjavila je tada Popovićeva.

SPORNI SNIMAK MALTRETIRANJA POGLEDAJTE OVDE

http://www.youtube.com/watch?v=b9wcaGnxpEs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track