Anabela Atijas: Nesrećna sam, moj muž i ja sve radimo iz inata!
Foto: Tviter

Otkrila

Anabela Atijas: Nesrećna sam, moj muž i ja sve radimo iz inata!

Stars -
Neću ništa da demantujem da ne bih razočarala sitne duše koje se toliko raduju. Zamisli sad da ih razočaram i da im kažem kako je sve u redu. Ništa nije u redu, veoma sam nesrećna, užasno mi je i svi smo veoma nesrećni, rekla je Anabela

Pevačica Anabela Atijas prvi put je progovorila o nedavnim pisanjima medija da se razvodi. Ona je to objasnila na pomalo čudan način.

Naime, pevačica se nedavno vratila u Beograd kako bi se posvetila svojoj karijeri, a ekipi emisije "Exkluziv" objasnila je kakav je njen odnos sa mužem.

"Andrej je kod kuće, ovde u Beogradu. Dogovarali smo se da dođemo iz inata, provodimo i vreme iz inata, tako mi volimo. Mi smo sado-mazo, sledeća pesma je u tom fazonu", kaže pevačica. Na pitanje da li joj je brak u krizi, kao što se u medijima pisalo, Anabela je odgovorila:

"Neću ništa da demantujem da ne bih razočarala sitne duše koje se toliko raduju. Zamisli sad da ih razočaram i da im kažem kako je sve u redu. Ništa nije u redu, veoma sam nesrećna, užasno mi je i svi smo veoma nesrećni", kaže Anabela s osmehom na licu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track