ANĐA ZLA GRDANA: Vrištala sam ko ludača na žbunje i decu!
Foto: Printskrin Yt

Ima nešto u tim rogovima

ANĐA ZLA GRDANA: Vrištala sam ko ludača na žbunje i decu!

Pop kultura -
Nosila sam svoj kostim kući kako bih vežbala. Šetala u plaštu, a potom bih izlazila napolje i vrištala na žbunje kako bi uvežbala glas, otkrila je glumica

Anđelina Džoli otkrila je kako se spremala za ulogu u Diznijevom ostvarenju "Grdana". Kostim sa rogovima nosila je kući, a vrištala je na žbunje u svom dvorištu i plašila je decu...

"Volim što sam Grdana. Uvek mi je žao kada moram da skinem kostim sa rogovima, jer moj lik živi u nekom drugom svetu", rekla je Anđelina.

"Nosila sam svoj kostim kući kako bih vežbala. Šetala u plaštu, a potom bih izlazila napolje i vrištala na žbunje kako bi uvežbala glas. Tako da sam bila poput ludaka neko vreme", kaže glumica. Ističe da je njen lik elegantan. Da je to "kraljica zla" koja sve drži pod kontrolom.

"Ona je elgantna, ona sve drži pod kontrolom! Teško ju je igrati. Radila sam na svom glasu mnogo. Drugačija je, puna je sebe, ali ima taj glas. Strašan i mračan", ispričala je glumica. Navodi da njena deca misle da je njen lik čisto zlo.

"Jeste, moja deca to misle. Ali nije ona samo zla i nije njen lik samo to. Ne završava je njena priča na tom zlu", otkrila je Anđelina. Kada je rekla deci da će glumiti "Maleficent", bili su, kako Anđelina kaže, uplašeni."Onda sam sela sa njima u sobu i ispričala im celu priču filma. Ipak, najviše ih plaše moje žute oči, i ti zubi. Ipak, ima nešto u tim rogovima i tim ogromnim štiklama. Imala sam i smešne situacije. Udarala sam rogovima u mnoge stvari po kući", kaže ona.

http://www.youtube.com/watch?v=_pgmFAOgm5E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track