BEZ SEKSA MOLIM: Goli specijalci čuvaju moral u saunama!
Foto: Reuters

Na specijalnom zadatku

BEZ SEKSA MOLIM: Goli specijalci čuvaju moral u saunama!

Austrija -
Od prošle nedelja potpuno goli pripadnici obezbeđenja dežuraju u saunama banjskog kompleksa u Lincu sa zadatakom da spreče da dođe do intimnog kontakta između posetilaca

LINC - Zaposleni u jednom banjskom kompleksu u Lincu sve češće su zaticali parove kako se seksaju u njihovim saunama, pa su angažovali specijalce da bi to sprečili.

Kako radnici nisu mogli non -stop da kontrolišu šta se dešava u saunama, zbog drugih radnih obaveza, rukovodstvo banje odlučilo je da angažuje privatno obezbeđenje. Oni su na to bili primorani kako bi sprečili posetioce da onako dobro zagrejani spopadaju jedni druge i vode ljubav po banjskim saunama.

Od prošle nedelja u saunama dežuraju potpuno goli „tajni agenti“, a njihov jedini zadatak je da spreče da dođe do intimnog zbližavanja posetilaca. Ova nova bezbedonosna mera već daje prve rezultate.

Samo tokom prve nedelje šerifi ko od majke rođeni nahvatali su četiri osobe koje su pokušale da se seksaju u sauni. Sankcije su odmah usledile golo obezbeđenje ih je proteralo iz objekta a uprava banje im je trajno zabranila ulaz u banjski kompleks.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track