(VIDEO) BREGA I EKIPA U SUBOTU U BEČU: Alen Islamović obećava lud provod uz trube!

Jubilej Bijelog dugmeta

(VIDEO) BREGA I EKIPA U SUBOTU U BEČU: Alen Islamović obećava lud provod uz trube!

Austrija -
U Beču obožavam da posetim Prater jer ima zabave tokom celog dana. Kafu najviše volim da pijemu Marijahilferštrase, jednoj od najlepših bečkih ulica. Ima mnogo naših ljudi, kaže Islamović

BEČ - Turneja Gorana Bregovića "Ko ne poludi taj nije normalan" nastavlja se u subotu u Beču. Zajedno sa Bregom na koncertima na kojima se proslavlja 40. rođendan kultnog "Bijelog dugmeta" nastupaju i Orkestar za svadbe i sahrane i Alen Islamović, koji će svojim izvođenjem legendarnih hitova "Dugmića" vratiti publiku u nezaboravnu eru roka bivše Jugoslavije.

Pevač iz Bihaća govori za Kurir o svom povratku na scenu, Bregi i Beču.

- Inicijativu da se rade nastupi u dijaspori pokrenuo je menadžer Adis Gojak. Goran nikada nije radio svirke po dijaspori s pesmama "Bijelog dugmeta". Zahvaljujući našim ljudima koji žive u Austriji, Americi, Nemačkoj i Kanadi po nekoliko puta sam obišao svet - kaže Islamović za Kurir.

Za 25 pesama koje će biti izvođene Brega je uradio potpuno nove aranžmane.

- Biće više truba - objašnjava naš sagovornik, ističući da se raduje nastupu u glavnom gradu Austrije.

- U Beču obožavam da posetim Prater jer ima zabave tokom celog dana. Kafu najviše volim da pijemu Marijahilferštrase, jednoj od najlepših bečkih ulica. Ima mnogo naših ljudi. Nadam se da ću u subotu imati vremena da posetim drage prijatelje. Za šoping ovog puta neću imati vremena - kaže Islamović.

POGLEDAJTE VIDEO ADRIA MEDIA TV

http://www.youtube.com/watch?v=iVzqhSrUSjQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track