ĆERKA ŽRTVE KOJU JE SILOVAO AVGANISTANAC: Moja majka umire zbog njega, a on je osuđen na 20 meseci!
Foto: Printscreen Krone.at

tragična ispovest austrijanke

ĆERKA ŽRTVE KOJU JE SILOVAO AVGANISTANAC: Moja majka umire zbog njega, a on je osuđen na 20 meseci!

Austrija -

TRAJSKIRHEN - "Moja mama jedva da je živa“, kaže tiho Silvija, kojoj je majku silovao migrant.

Njene oči potpuno su prazne, a telo je samo kost i koža. Kristina F. ( Christeine ) se definitivno predala. Nakon što je ovu baku troje unučića prošle godine u Trajskirhenu silvao jedan 17-godišnji Avganistanac, ona se neprestano bori za opstanak.

I telo i duša ove nesrećne žene potpuno su klonuli i predali se. Kristina je smeštena na odelenju intenzivne nege u jedne klinike, a prema rečima njene ćerke Silvije, starica se nalazi u veoma teškom stanju. Hrane je preko sonde.

“Moja mama potpuno je slomljena, kaže očajna i ljuta njena ćerka.

”Da podsetimo 1. septembra 2015., kada je tog neuobičajeno toplog letnjeg dana Kristina krenula u svoju baštu. Na putu do tamo, iznenada se pojavio jedan azilant i ponudio joj pomoć u prelaženju potoka.

Međutim 17-ogodišnji Avganistanac je nasrnuo na nesrećnu ženu i tukoa je dok se nije onesvestila. Zatim ju je divljački silovao.

Za ovo nasilničko delo, osuđen je u januaru na svega 20 meseci zatvora.

„ On je osuđen na 20 meseci, a moja majka umire zbog njega. Potpuno je slomljena”, rekla je razočarana Silvija.

Ovo je još jedna skandalozna presuda austrijskog pravosuđa za silovanje. da podsetimo nedavno je Viši sud ukinuo je presudu od šest godina zatvora Iračaninu koji je na bazenu u Beču silovao 10-godišnjeg dečaka poreklom iz Srbije pravdajući se da je imao jaku potrebu za seksom zbog četvoromesečne apstinencijei i da nije shvatio da je dečak rekao „ne“?!. Na skandaloznu presudu čak je reagovao i ruski predesdnik Vladimir Putin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track