ČUDO NEVIĐENO U BEČU! Britanskog ambasadora BRUTALNO napale DIVLJE SVINJE!
Foto: Profimedia

Nediplomatski susret

ČUDO NEVIĐENO U BEČU! Britanskog ambasadora BRUTALNO napale DIVLJE SVINJE!

Austrija -

Ambasadora Velike Britanije Leja Tarnera su u Beču napale divlje svinje, a susret sa "opasnim" životinjama u šumi završen je po njega sa lakšim povredama ruke.

Britanski diplomata nameravao je da se opusti u bečkom zoo parku Lainc, a tog dana, zbog nemilog susreta sa divljim svinjama, sećaće se zadugo.

Kako je napisao na svom blogu naišao je, posle povratka iz jednog restorana u parku, koji je jedna vrsta zoološkog vrta, na grupu divljih svinja.

"Najedanput video sam grupu od oko 25 životinja, mlađih i starijih, koje su prelazile put na oko sto metara od mene", priseća se ambasador "nediplomatskog" susreta.

Ambasadoru je najpre susret sa čoporom divljih svinja bio interesantan, pošto do sada nikada nije video izbliza ovu vrstu divljači.

Ta zainteresovanost brzo se pretvorila u dramatično bekstvo iz šume.

"Čuo sam iza sebe bučno udaranje nogama o tlo i shvatio koliko je opasna situacija u kojoj sam se našao", napisao je ambasador koji se prilikom bežanja od diviljih svinja setio da u slučaju napada treba da pronađe uzvišenje ili drvo.

"Video sam ispred sebe složeno drveće na koje sam se popeo", preneo je on.

Međutim tokom penjanja na složena stabla, koja su mu spasila život, on se povredio na desnoj ruci, zbog čega sada nosi zavoj.

Nakon što su divlje svinje nestale u šumi ambasador je krenuo kući, ali i izvukao pouke.

"U takvoj situaciji bi trebalo smireno ići unazad, što naravno skriva rizik od padanja", napisao je on.

Britanski diplomata je dodao da nije ljut na divlje životinje što su ga napale i rekao da će i dalje da se šeta u prirodi usred Beča i parku Lainc, ali ovaj put, kako podvlači, uvek noseći sa sobom "set prve pomoći".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track