(FOTO) BRUTALNO UBISTVO U DONJOJ AUSTRIJI: Sin (20) motikom na smrt pretukao oca (53)!
Foto: Printscreen Heute.at

ubistvo s predumišljajem

(FOTO) BRUTALNO UBISTVO U DONJOJ AUSTRIJI: Sin (20) motikom na smrt pretukao oca (53)!

Austrija -

ST. PELTEN - Florian M. (20) je u kupio motiku u jednoj gvožđari u Hercogenburgu a zatim se odvezao do očeve kuće i tu je sakrio u dvorištu.

Kada se njegov otac Franc M. (53) pojavio iza ugla kuće sin ga je napao i na smrt izudarao motikom.U sredu uveče, oko 21 sat, dežurnoj jedinici policije dobila je poziv od Floriana M. (20) i ostali zaprepašćeni. On je policajcima mirno rekao: „ Ubio sam oca!“

Žrtva... Franc M. (53) Foto printscreen heute.at
Žrtva... Franc M. (53) Foto printscreen heute.at

Nekoliko policijskih ekipa i kola hitne pomoći odmah su se uputile na lice mesta. KAda su stigli zatekli su beživotno telo Franca M. (53) koji je podlegao teškim povredama usled krvničkog premlaćivanja. Odmah je uhapšen njegov 20-godišnji sin Florian.

Veruje se da mladić ima psihičke probleme, a šta je bio okidač ovog zločina za sada ostaje predmet istrage. Inače Franc je bio pripadnik ÖKB koja predstavlja najveću vojno političku organizaciju, koju uglavnom sačinjavaju bivši kao i sadašnji pripadnici vojske. NJegovi prijatelji šokirani su vešću o njegovom brutalnom ubistbu. Florian M. se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u St. Peltenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track