(FOTO) OVO JE MAJKA MONSTRUM: Pronađeno pismo na vratima kuće u kojoj je pobila porodicu i sebe!
Foto: Printscreen Krone.at

misterija jednog zločina

(FOTO) OVO JE MAJKA MONSTRUM: Pronađeno pismo na vratima kuće u kojoj je pobila porodicu i sebe!

Austrija -

Komšije tragično postradale porodice na broju 14 u mestu Šildberg kod Beajmkirhena (Böheimkirchen) u Donjoj Austriji kažu da su ih retko viđali.

U međuvremenu pojavilo se tokom istrage zločina i misteriozno pismo. Naime na vrartima ove kuće strave Neko je zalepio cedulju na kojoj je ispisana oproštajna poruka od Martine sa potpisom Stefan.„Hvala Martina. Bilo je prelepo vreme koje sam proveo sa tobom. Živi život sa svojom porodicom, uživaj i misli uvek na lepe trenutke života. Hvala još jednom za sve i ne menjaj se nikada. Tvoj Stefan", pisalo je u poruci.

foto krone.at
foto krone.at

Ovo kratko pismo je začudilo, zbunilo i čak i razljutilo sve koji prate zločin. Da li je reč o nekom poznaniku ili prijatelju 35-godišnje Martine , kao i to da li pismo ukazuje na odnos ili je to samo jedna ludačka šala još uvek nije poznato.

Martina se skoro nije ni pojavljivala u javnosti, a njena deca se nisu igrala sa svojim vršnjacima. Kažu da je porodica očigledno radije funkcionisala u sopstvenom krugu. Malo je informacija o Martini, ženi koja je ubila svoju majku (59), brata (41), ćerku (7), i dva sina ( 9 i 10 godina) sa po jednim metkom u glavu. Kažu da njen bivši suprug i otac dece koji živi u Beču i da nije želeo da ima bilo kakav kontakt sa njima.

Brat Martine R. Foto printscreen krone.at
Brat Martine R. Foto printscreen krone.at

Dok je sa jedne strane Martina R. je bila navodno majka sa puno ljubavi, sa druge strane ona je onemogućavala porodicu u pogledu bilo kakvih socijalnih kontakata. Niko im nije dolazio u kuću, dok najbliže komšije ne mogu skoro ništa da kažu o pomenutoj porodici koja se pre manje od godinu dana doselila u njihovo mesto.

Pravi motiv zauvek će ostati nepoznat. Jedino što se zna, jeste da je 59-godišnjoj Martininoj majci nedavno dijagnostifikovan kancer, kao i to da se porodica nalazila u teškoj finansijskoj situaciji.

Sve to, kao i pomisao na neizvesnu budućnosti njene dece, je mogao biti okidač stravičnog zločina koji je počinila ova 35-godišnjakinja.Martina je članove svoje porodice navodnu ubila na spavanju, u noći između 20. i 21. novembra. Ona je na spratu ubila najpre brata i mališane a zatim je sišla u prizemlje do majke i potom legla pored njue u krevet i ispalila sebi hitac u glavu. Rezultati obdukcije još uvek nisu dostupni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track