GDE ĆE MU DUŠA: Otac ćerkicu (2) spustio u kadu s vrelom vodom!
Foto: Privatna Arhiva

Stigao izveštaj lekara

GDE ĆE MU DUŠA: Otac ćerkicu (2) spustio u kadu s vrelom vodom!

Austrija -
Prema izveštaju lekara zadobijene opekotine na leđima, zadnjici i nogama preminule Leone ne odgovaraju navodima njenog oca da je greškom tuširao vrućom vodom

BEČ - Sve više i doktori sumnjaju u verziju priče Aleksandera S. (Alexanedr S.) koji je svoju ćerkicu Leonu (2) za kaznu ošurio vrelom vodom i koja je od zadobijenih povreda preminula posle dve nedelje u bečkoj bolnici Donaušpital, piše danas dnevni list Esterajh pozivajući se na obaveštene izvore.

Naime, Aleksander S. tvrdi da je svoju ćerku za kaznu hteo da istušira hladnom vodom, ali da mu se potkrala greška, te je umesto hladne, slučajno pustio vrelu vodu. Međutim, prema izveštaju lekara zadobijene opekotine na leđima, zadnjici i nogama preminule Leone ne odgovaraju navodima njenog oca. Da se sve zaista odigralo tako kako Aleksander S. tvrdi, na devojčicinoj koži bi od vrelog tuša ostali specifični tragovi.

Međutim, sve ukazuju na to da je Aleksander S. malu Leonu spustio u kadu napunjenu vrelom vodom i da je neko vreme držao u njoj. Takođe, postavlja se i pitanje zašto je majka (25) teško povređenu Leonu dovezla u bolnicu tek nakon 26 sati od zadobijanja, kako je u bolnici ustanovljeno, opekotina drugog stepena.

U međuvremenu je Aleksander S. angažovao poznatog bečkog advokata Rolanda Frisa (Roland Friis), koji sada tvrdi da njegov klijent nije za kaznu ošurio svoju ćerku, nego da se ustvari radilo o nesrećnom slučaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track