LUDAK: Muž se autom popeo na trotoar i zgazio suprugu i decu!
Foto: Printscreen Oe24.at

Užas u gracu

LUDAK: Muž se autom popeo na trotoar i zgazio suprugu i decu!

Austrija -

GRAC - Dvadesetdevetogodišnji Rumun pokušao je da zgazi automobilom svoju ženu i dvoje dece uzrasta od jedne i dve godine

On je u nedelju oko 14 sati vozio ulicomi Marien verujući da se njegova porodica nalazi u toj ulici.

Kada ih je ugledao dodao je gas i automobilom prešao u suprotnu traku i na trotoaru pokosio ženu i decu, a prolaznik koji se tu slučajno uspeo je da odskoči u stranu i izbegne gaženje. Rumun je autom udario u kuću i pobegao sa mesta nesreće. Teško povređena žena i dvoje dece prebačeni su u bolnicu i van životne opasnosti su, saopštila je policija.Lekari državne bolnice u Gracu saopštili su da su nastradal za sada dobro. Dvogodišnji dečak je sa intezivne nege prebačen na dečije odeljenje, a majka je zadobila prelome u predelu grudi. Dvadesetdevetogodišnji Rumun je ubrzo uhapšen i on je iako je automobil potpuno uništen ostao nepovređen.

Protiv njega će biti podignuta optužnica za pokušaj ubistva jer tokom uviđaja utvrđeno da nije biklo tragova kočenja. Osumnjičeni je prema saznanjima policije bio nasilan prema svojoj ženi i više puta je premlaćivao i pretio joj. Tačan motiv pokušaja ubistva nije jasan a Rumun je poslat kod sudskog psihijatra, na veštačenje. Tehnički eksperti su takođe uradili detaljnu proveru automobila.

Prema izjavama svedoka vozač je dodao gas i zaleteo se na ženu i decu i ona je uspela malo da pobegne u stranu sa decom i spase se sigurne smrti.

Pre godinu dana Alen Rizvanović napravio masakr u pešačkoj zoniPre skoro godinu dana 20. juna 2015, Alen Rizvanović (26), poreklom iz Bosanske krajine počinio je nezapamćeni masakr u Gracu kada je u pešačkoj zoni gazio ljude džipom, a potom ih ubadao nožem. Dečak star 7 godina i dvoje ljudi je poginulo, a 34 je povređeno.trećeg psihologa o svom psihičkom sta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track