MISTERIOZNA SMRT U BEČKOM ZATVORU: Pedofil (46) pronađen mrtav u svojoj ćeliji!
Foto: Tanjug

naložena obdukcija tela

MISTERIOZNA SMRT U BEČKOM ZATVORU: Pedofil (46) pronađen mrtav u svojoj ćeliji!

Austrija -

BEČ - Pedofil (46) koji je uhapsen zbog bludnih radnji na dečijem igralištu u Alfred-Bem parku, pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji

Ovaj četrdesetšestogodišnjakje do pre godinu dana radio kao dečiji pedagog, i već je tri puta osuđivan zbog pedofilije, poslednji put na šest meseci uslovne kazne.

Međutim prošlog vikenda ponovo je priveden, nakon što su u četvrtak uveče uznemireni i preplašeni roditelji pozvali policiju. Oni su prijavili da se u grmlju kraj dečijeg igrališta nalazi nag muškarac koji posmatra i pokušava da namami decu u žbunje.

Policija je već njima dobro poznatog seksualnog manijaka ubrzo uhapsila u njegovom stanu u Beču. On je međutim pre nego što je prebačen u pritvor hospitalizovan zbog povrede na glavi. Policija je saopštila da im je na pitanje odakle mu povreda na glavi uhapšeni rekao da ga je nepoznato lice napalo u parku.

Pošto su mu sanirali ranu on je prebačen u zatvorsku ćeliju gde je sutradan pronađen mrtav. Uzroksmrti za sada je nepoznat, a biće utvrđen obdukcijom.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track