NASTAVNICA DROGIRALA PA SILOVALA ĐAKE: Seksualno zlostavljala i devojčice!
Foto: Printscreen Osterreich

PUKLA BRUKA U ŠTAJERSKOJ

NASTAVNICA DROGIRALA PA SILOVALA ĐAKE: Seksualno zlostavljala i devojčice!

Austrija -
Jedan trinaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak zatražili su pomoć psihijatra, i još nisu sposobni da pohađaju nastavu

VAJSKIRHEN - Državno tužilaštvo još uvek nije saslušalo nastavnicu matematike i hemije osumnjičenu da je, učenicima davala saltkiše sa drogom, a potom ih seksualno iskorišćavala.

Ona je odmah suspendovana sa posla u jednoj srednjoj školi u Vajskirhenu (Weißkirchen), i trenutno se nalazi na psijijatrijskom odeljenju na lečenju. Prema najnovijim saznanjima ona nije seksualno zlostavljala samo učenike već i učenice.

Trojici mladića i dvema devojkama držala je privatne časove u svojoj kući. Tada bi im je davala slatkiše i gumene bombone u kojima je bila droga a zati tako omamljene seksualno iskoristila, piše Esterajh. Jedan trinaestogodišnjak i četrnaestogodišnjak zatražili su pomoć psihijatra u psihološkom savetovalištu. Učenici kažu da su sa njom odlazili u diskoteku posle koje su ostajali da prenoće kod nje.

Johanes Likl(Johannes Lickl), školski inspektor okruga Grac izajvio je da ovo što se dogodilo "grozno i neverovatno i da neke od žrtava nisu još u stanju da pohađaju nastavu!"

Ove optužbe potpuno su zatekle kako decu, tako i roditelje i ostale nastavnike jer je matematičarka bila veoma omiljena i cenjena u kolektivu i među đacima. Neki su čak izrazili sumnjaju da je sve to istina, ali policija radi na rasvetljavanju čitavog slučaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track