(VIDEO) OTAC IZ PAKLA: Jozef Fricl koji je 24 godine silovao svoju ćerku traži novu ženu!

OGLASIO SE NA INTERNETU

(VIDEO) OTAC IZ PAKLA: Jozef Fricl koji je 24 godine silovao svoju ćerku traži novu ženu!

Austrija -
BEČ - Jozef Fricl, koji je u kriminalne anale Austrije ušao pošto je 24 godine držao u zatočeništvu svoju ćerku, koju je silovao i napravio joj sedmoro dece, sada iz zatvora, preko Interneta, traži partnerke

"Pronađi ljude iz svoje okoline, nađi nove prijatelje ili veliku ljubav", je poruka kojom virtualna ljubavna berza "Lovoo" reklamira svoju ponudu.

Ovaj sajt ima veliki broj korisnika, među kojima je i Fricl. Za sada je nejasno da li je "otac iz pakla", kako ga nazivaju mediji, uspeo iz svoje zatvorske ćelije da se registruje na ovom sajtu i to se istražuje.

Kuća Jozefa Fricla
Kuća Jozefa Fricla

Na svom "Lovoo" profilu, Fricl je napisao da traži "ljubav i žensku naklonjenost". Profil Fricla na nemačkom sajtu "Lovoo" otkrila je austrijska štampa, ali i jedna žena koja je nazvala administratora, nakon čega je njegov profil postao neaktivan.

Jozef Fricl je uhapšen je 26.aprila 2008. godine, nakon što je njegova ćerka Elizabet (tada 42) policiji prijavila da je otac 24 godine držao zatočenu u podrumu porodične kuće, konstantno je silovao više od 3000 puta i napravio sedmoro dece.

Nakon što je njegova supruga, majka nestale Elizabet, nestanak ćerke prijavila vlastima, Fricl je vlastima na uvid dao pismo, koje je naterao ćerku da napiše. U njemu stoji da je otišla da živi sa drugom, da joj je dosta porodice i da je ni u kom slučaju ne traže. Fricl je svojoj supruzi rekao da je ćerka verovatno u kandžama neke sekte.

Od sedmoro dece koje joj je napravio silujući je, jedno je umrlo nekoliko dana po rođenju, troje (dva dečaka i devojčica) su godine proveli u posebno napravljenojprostoriji (55m2) u podrumu kuće sa majkom, dok je preostalo troje (dve devojčice i dečak) Fricl kao novorođenčad ostavio na pragu sopstvene kuće uz pismo nestale ćerke u kome moli oca i majku da preuzmu brigu nad njima.

Uz znanje socijalne službe oni su usvojili to troje dece, a uprkos čestim posetama socijalnih radnika, niko nije znao da se preostala deca sa majkom nalaze u podrumu. Fricl je 2009. godine osuđen na doživotnu robiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track