UŽAS U BURGENLANDU: Autistična ćerka danima živela pored mrtve majke!
Foto: ORF

porodična tragedija

UŽAS U BURGENLANDU: Autistična ćerka danima živela pored mrtve majke!

Austrija -

PINKAFELD - Tri dana je jedna 51-godišnja žena koja boluje od autizma živela pored mrtve majke u njihovom stanu u Obervartu (Burgenladn).

Kao i svakog vikenda 51-godišnja žena je došla u Pinkafeld u posetu svojoj bolesnoj majci, kako bi sa njom zajedno provela i ovaj vikend. Na žalost u petak je došlo do tragedije.

Njena majka Getruda P. (71) iznenada se srušila na pod i ostala da leži nepomično. Njena autistična ćerka joj nije mogla nikako da joj pomogne. Ona je ostala kraj nje do nedelje ujutro kada je telefonom nazvala majčina prijateljica.

Kristina P. je pozvala Gertrudu u nedelju oko 10.30 sati i shvatila da nešto nije u redu. Javila joj s ećerka prijateljice i rekla da "njena mama još od petka leži na podu stana, nepomična i da ona ne može nikako da je pomogne". Zabrinuta prijateljica je odmah pozvala hitnu pomoć, ali su lekari kada su stigli na lice mesta mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

Prema privm informacijama Gertrud P. koja je pronađena kako leži potrbuške na podu bila je teško bolesna i najverovatnije je doživela infarkt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track