UŽASNA SUDBINA DEVOJČICE  IZ BIH: Samra Kešinović (17) bila seksualna robinja džihadistima!
Foto: Interpol

Ubili je kao psa

UŽASNA SUDBINA DEVOJČICE IZ BIH: Samra Kešinović (17) bila seksualna robinja džihadistima!

Austrija -
BEČ - Samra Kešinović (17), austrijska državljanka poreklom iz Bosne i Hercegovine, silovana je i tretirana kao seksualna robinja prije nego što je pretučena na smrt

Ovo je izjavila je bivša zarobljenica, koja je poznavala Kešinovićevu i njenu prijateljicu Sabinu Selimović (15). Samra i Sabina su zajedno pobegle 10. aprila iz Beča gde su živele sa porodicama i priključile se terorističkoj organizaciji ISIL u Siriji.

U tekstu koji prenosi Dejli mejl, navodi se da je Samra Kešinović, neposredno pre smrti, bila korištena kao seksualna robinja boraca Islamske države, a prema rečima zarobljenice iz Tunisa, Samra i Sabina su živele zajedno u istoj kući i bile su "poklon za nove borce Islamske države".

Kešinovićeva je bila zgrožena svime što se dešavalo. Devojčicama koje su putem interneta namamljene u takozvani „sveti rat“, jezivi prizori koje su videle postali su nepodnošljivi“. Samra i Sabina svakodnevno su gledale javna pogubljenja, šibanja i napade iz vazduha. žž

Kada je Kešinovićeva pokušala da pobegne iz Rake, džihadisti su je mučki pretukli na smrt. Pretpostavlja s eda je Sabina Selimović poginula u borbama, ali to nije zvanično potvrđeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track