VRAG ODNEO ŠALU: Pljačkaš maskiran u klovna razbio glavu devojci (18)!
Foto: Printscreen Krone.at

pljačka pošla po zlu

VRAG ODNEO ŠALU: Pljačkaš maskiran u klovna razbio glavu devojci (18)!

Austrija -

KLAGENFURT - Osamnaestogodišnja devojka iz Koruške još jedna je žrtva sve brutalnijeg trenda koji je stigao iz Amerike, a koji je ovim napadom dostigao nove razmere.

Naime, nepoznati muškarac maskiran u klovna pokušao je da opljačka i brutalno pretukao osamnaestogodišnjakinju.

Devojka je zadobila teške povrede lobanje i potres mozga. Ovaj krvnički napad dogodio se u ponedeljak oko 5 sati ujutru u blizini mesta Libenfels (Liebenfels), kada je devojku, koja je bila u automobilu, zaustavio nepoznati muškarac maskiran u jezivog klovna, koji se iznenada pojavio nasred ulice, preprečivši joj prolaz.

Maskirani naoružani muškarac, izvukao je preplašenu osamnaestogodišnjakinju iz kola i od nje na lošem nemačkom tražio novac. Međutim kada mu je rekla da nema novac kod sebe, on je besan nasrnuo na nju i udario je oružijem po glavi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

Osamnaestogodišnjakinja je pri napadu zadobila teške povrede glave i hitno je prebačena u bolnicu u Klagenfurtu. Dosadašnja potraga policije za počiniocem ovog krivičnog dela nije dala rezultate.Da podsetimo, ovo je samo jedan u nizu napada jezivih klovnova, koji je potresao građane Austrije poslednjih nedelja.

Lj.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track