KADA JE DEJANA UZELA MIKROFON U RUKE SVI SU PALI U TRANS! Možda ne zna dobro da peva, ali pravi lom ONDA JE ZAPEVALA OVAJ HIT
Foto: Kurir televizija

ludnica

KADA JE DEJANA UZELA MIKROFON U RUKE SVI SU PALI U TRANS! Možda ne zna dobro da peva, ali pravi lom ONDA JE ZAPEVALA OVAJ HIT

Bar -

Nakon razotkrivanja tajnih poruka i burne svađe, barovci su organizovali fantastičnu karaoke - žurku u Baru.

A atmosferi je umnogome doprinela i Dejana Deletić kada je uzela mikrofon, počela da pozdravlja Srbiju, Bugarsku, i sve ostale.

Bar
foto: Kurir televizija

- Pozdrav za Srbiju, za Bugarsku, za Kraljevo, za sve - rekla je Dejana, a onda je počela da peva.

- Davaj, davaj, ne se poigravaj - pevala je pesmu "Milionerče" Dejana od makedonske grupe Kismi, u Baru.

Bar
foto: Kurir televzija

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track