01:20

Ćemo opleo po svima! Treba da se nađe doktor da zakalemi tu žicu za nemanje blama

objasnio

ŽESTOKO! ĆEMO KAKVOG NIKADA NISTE VIDELI! OPLEO PO POLA ESTRADE! Da im se nađe doktor da zakalemi žicu za TO NEMANJE BLAMA (VIDEO)

Bar -

Gosti večerašnjeg Kontrashow-a i voditeljke Jelene Nikolić bili su pevač Ćemo, pevačica Marija Mikić i bivši takmičar rijalitija Bar Slobodan Romić.

Kada je voditeljka Jelena Nikolić upitala šta je najteže u međuljudskim odnosima, pevač Amel Ćeman Ćemo je kao zapeta puška rekao - "POŠTOVANJE"!

kontrashow
foto: Kurir Televizija

- Poštovanje je jako teško steći. To je nešto što nam nedostaje i kao društvu, ne samo kao kolektivu. Baš se malo poštujemo. Ne samo u rijalitiju, i Baru, več pričamo generalno. To posle povlaći i - VASPITANJE - bio je odsećan Ćemo.

kontrashow
foto: Kurir Televizija

A onda je Ćemo opleo i po, čini se, estradi. Popularni pevač je napravio metaforu i rekao da "treba da se nađe doktor, da zakalemi žicu za nemanje blama".

kontrashow
foto: Kurir Televizija

- Kad bi mogao da se nađe, danas je ta estetska hirurgija napredovala, neki doktor da tu žicu za nemanje blama da zakalemi. Danas je sve postalo sve "pa, dobro, šta" - rekao je Ćemo.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:26:34

KONTRASHOW-S02EP14-ANA-VOYAGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track