NOVI RIJALITI IGRAČ KRIJE TAJNU?! Bio u vezi sa jednom učesnicom Bara, čim ga je ugledala na vratima viknula TO, BRE!
Foto: Instagram

HAOS

NOVI RIJALITI IGRAČ KRIJE TAJNU?! Bio u vezi sa jednom učesnicom Bara, čim ga je ugledala na vratima viknula TO, BRE!

Bar -

Novi takmičar u rijalitiju Bar je Aleksa Barudanov koji ima 22 godine, a dolazi iz mesta Deronje. Radio je po klubovima i ima iskustva, a mediji su saznali da je ovaj mladi takmičar imao nešto pre rijalitija sa jednom učesnicom istog.

Bar
foto: Kurir

Naime, Espreso je otkrio da se Aleksa i Kristina Stanković poznaju već odavno i da su još na moru bili intimni. Letnja romasa ovog para je kasnije prerasla u nešto više. Karantin ih je zbližio još više pa su se čuli bez prestanka. Maštali su o ponovnom viđanju, ali je došlo do preokreta. Aleksa je dobio koronu, a Kristina je ušla u Rijaliti Bar. Iako su mislili da je ovoj romansi došao kraj, ubrzo ih je sudbina ponovo spojila. Aleksa je postao novi takmičar!

Bar
foto: Kurir Televizija

Kada je on ušao u Bar Kristinina reakcija je sve zbunila budući da je glasno rekla “to bre!”, ali se brzo primirila jer nije želela da odmah otkrije takmičarima da poznaje Aleksu. A možda je prećutala i zbog Davora?! Varnice u njihovim očima su bile primećene!

Koko mediji prenose, njihov odnos je svima čudan, a nama ostaje da pratimo kako će se sve razvijati i da li će javno priznati da se poznaju i kako. Da li će Kristinino srce birati Davora ili Aleksu? Verujemo da joj nije lako budući da stara ljubav nije izbledela, a nova je u jeku!

Iako je Kristina važila za mirnu i smernu takmičarku, sada možemo po prvi put da je vidimo “između dve vatre”, kao i kako će se opravdati kod Davora ako se sazna za romansu sa Aleksom.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Kurir.rs/S.M./Espreso

Bonus video:

16:15

NOVA LJUBAV NA POMOLU U RIJALITIJU BAR: Novinar i voditeljka raskrinkali DAMIRA I KSENIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track