00:48

Svađe, novi zadaci, intrige, nove ljubavi! U večerašnjem Baru ne propustite da vidite šta se sve dešavalo sa barovcima!

SPEMA SE DRAMA U BARU

NOVI LJUBAVNI TROUGAO NA POMOLU S*ksi gošća danima dolazi u BAR i MUVA Damira, izgleda kao BOMBA! Ksenija će izgoreti od muke

Bar -

Damir Tepavac, učesnik rijalitija "Bar", privlači veliku pažnju, a mnogima je i favorit, iako učesnici tvrde da nije timski igrač i da ne želi da im pomaže oko posla.

bar
foto: Pritnscreen

Iako u rijalitiju nije do sada nije započeo nijednu romansu, njegove simpatije pridobila je nova učesnica Ksenija Kranjec, atraktivna plavuša iz Slovenije. Između njih pali su pogledi i zbližavanje, pa se pretpostavlja da ni ona nije ravnodušna.

bar
foto: Pritnscreen

Naime, za doček Nove godine u Baru se pojavila jedna gošća, kojoj je upravo on zapao za oko.

Od tada, seksipilna crnka dolazi u Bar samo zbog Tepavca, a ne zbog dobre kafe i opuštene atmosfere u lokalu. Upravo zbog toga, mnogi komentarišu da Damir pokušava da sedi na dve stolice.

Bar
foto: Printscreen/Instagram

Samim tim, može nastati prava drama u Baru. Ukoliko Ksenija padne na Damirov šarm, postavlja se pitanje kako će podneti dolazak lepe gošće u Bar, i kako će reagovati na njihovo muvanje u narednom periodu.

Ksenija Kranjec
foto: Instagram

Nema sumnje da će izgoreti od ljubomore kada vidi flert između Damira i lepe Gage, koja je tako upisana na Instagramu.

Inače, ona se na pomenutoj društvenoj mreži slika uglavnom u izazvonim izdanjima, a njen profil broji preko 10.000 pratioca.

Da li će misteriozna Gaga postati najveća suparnica Kseniji ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

bar
foto: Pritnscreen

Gledajte večeras pregled dana na Kurir televiziji u 22.45.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:03

Lepa ispričala anegdotu i otkrila po čemu je bila poznata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track